AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık birinin kapandığını görmek

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, işinden geri kalacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında açık birinin kapandığını gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek işlerin daha kötüye gideceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında açık birini kapanmış görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin kapandığını görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir