AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kapıyı açmak

Kahve falında kapalı kapıyı açmak

Kahve falında kapalı kapıyı açmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zahmete düşeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı mezarı açmak hayır işleri yapacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı pencere açmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı yolu açmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı kapı görmek kazancının eksilmeyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapalı görmek maddi olanakların artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir