AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı mezarı açmak

Kahve falında kapalı mezarı açmak

Kahve falında kapalı mezarı açmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, istediği evde oturacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kapalı mezarı açmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Kahve falında kapalı mezarı açmak tamamen içine kapanacağına, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı pencere açmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı yolu açmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kapalı mezar görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezar açmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün mezarını açmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir