AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında açık bir kadını kapalı gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek yüksek bir makama geleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulur.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kapalıyı açık görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalettir.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, anlaşmalardan cayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı bir kızı açık görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir