AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü kapalı kadın gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı erkek görmek rahata kavuşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek kendisini korumaya alacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kapalı kadınlar görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir