AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, önemli işler yapacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadının açıldığını gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı birinin açıldığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı birini açılmış görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalıyken açıldığını görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı kadın görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir