AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek dertlerinden arınacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalettir.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek küs kimselerin barışacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir