AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı gelin görmek

Kahve falında kapalı gelin görmek

Kahve falında kapalı gelin görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, nimet ve berekete ereceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında kapalı gelin gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kapalı gelin görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı makas görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak elinde avucunda olanı yitireceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı göz görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kapalı görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı fermuar görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir