AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı makas görmek

Kahve falında kapalı makas görmek

Kahve falında kapalı makas görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, büyük paralara sahip olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı makas gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kapalı makas görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine makas atmak rekabet edebilme gücünün artacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında makasla saldırmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde makas tutmak rahatının ve gelirinin artacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak ve makas görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında makas böceği görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında makas tutmak sorunların sürekli artacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir