AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kapalı görmek

Kahve falında kuranı kapalı görmek

Kahve falında kuranı kapalı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kapalı gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Kahve falında kapalı kuran görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kuranı kerim görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kapalı görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalettir.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı oda görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini başı kapalı görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı gelin görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, mevki edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir