AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek isteklerini yerine geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, yol göstereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü kapalı gelin gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı gelin görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yakın akrabadan gelecek habere rivayet eder.

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı erkek görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı mezar görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı birinin açık olduğunu görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir