AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı giyinmek

Kahve falında kapalı giyinmek

Kahve falında kapalı giyinmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı giyinmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Kahve falında kapalı giyinmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıkı giyinmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerini giyinmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında açık giyindiğini görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü giyinmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok şık giyinmek kişinin şifa bulacağına, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında üst üste giyinmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah ve beyaz giyinmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir