AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı birini açılmış görmek

Kahve falında kapalı birini açılmış görmek

Kahve falında kapalı birini açılmış görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kazancın artmasına inanılır.

Kahve falında kapalı birini açılmış gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Kahve falında kapalı birinin açıldığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı birini açılmış görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalıyken açıldığını görmek maddi zararını karşılayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri açılmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açılan pencere görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalettir.

Kahve falında saçının renginin açıldığını görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir