AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı telefon görmek

Kahve falında kapalı telefon görmek

Kahve falında kapalı telefon görmek yaşamının tazeleneceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı telefon gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Kahve falında kapalı telefon görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kapalı insan görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kapalıyı açık görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kapalı görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir hava görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı odada kalmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı ev görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünü kapalı görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir