AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanseri olmak

Kahve falında kanseri olmak

Kahve falında kanseri olmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Kahve falında kanseri olmak gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında birini kanser olmuş görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalettir.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet etmektedir.

Kahve falında kanserli olmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir