AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser olduğunu görmek

Kahve falında kanser olduğunu görmek

Kahve falında kanser olduğunu görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ün sahibi birisi olunacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Kahve falında kanser ameliyatı olmak başarılarının hiçe sayılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gırtlak kanseri olmak huzurun bozulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek kişinin adeta gençleşeceğine, geçim derdine gireceğine delalettir.

Kahve falında kanser olan birini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi kanser görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan kanseri olduğunu görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini kanser olduğunu görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, işsiz kalmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir