AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser duymak saygının hiç eksik olmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulur.

Kahve falında kanser olduğunu duymak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında birinin rahim kanseri olduğunu görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir