AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kanser olmuş görmek

Kahve falında birini kanser olmuş görmek

Kahve falında birini kanser olmuş görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, durgunlaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Kahve falında birini kanser olmuş gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında yakınınızın kanser olduğunu görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser ameliyatı olmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında kanserli görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mide kanseri görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir