AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanserli olmak

Kahve falında kanserli olmak

Kahve falında kanserli olmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanserli olmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında birinin kanserden öldüğünü görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında birini kanser olarak görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kanser olmuş birini görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında kanser yarası görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kanser olmuş görmek hızlanacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kanserden ölen birini görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir