AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek

Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek

Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında annemi kanser görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi kanser olarak görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, donanımlı kılacağına delalet eder.

Kahve falında annesini kanser görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin kanser olduğunu görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında annesini kanser olduğunu görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet eder.

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına inanılır.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kanser olduğunu öğrenmek kazancın yar yarıya düşeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir