AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatların olduğunu görmek

Kahve falında kanatların olduğunu görmek

Kahve falında kanatların olduğunu görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, başarılı işlere imza atılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatların olduğunu gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek gereken sabrı göstereceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin kanadığını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlarla uçmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında elimin kanadığını görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir