AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanat pişirmek

Kahve falında kanat pişirmek

Kahve falında kanat pişirmek hasretliklerin bir araya geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kanat pişirmek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Kahve falında kanat pişirmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatlı peri görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı kadın görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı kaplan görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlı inek görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kanadaya gitmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı hayvan görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir