AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı kaplan görmek

Kahve falında kanatlı kaplan görmek

Kahve falında kanatlı kaplan görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı kaplan gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Kahve falında kanatlı kaplan görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kaplan görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan avlamak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve kurt görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fil ve kaplan görmek sevineceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında oyuncak kaplan görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında kaplan ve yavrusu görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplana yemek vermek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir