AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan ve yavrusu görmek

Kahve falında kaplan ve yavrusu görmek

Kahve falında kaplan ve yavrusu görmek gözden düşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan ve yavrusu gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında yavru kaplan beslemek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaplan yavrusu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yavru beyaz kaplan görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında siyah yavru kaplan görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Kahve falında yavru kaplan görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru kaplan görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kaplan ve yavrusu görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir