AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve kaplan görmek

Kahve falında fil ve kaplan görmek

Kahve falında fil ve kaplan görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, parasal krizler yaşanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil ve kaplan gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında fil ve kaplan görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek parasal kaygılardan kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaplanla arkadaş olmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sorumluluk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplan görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kaplan eğitmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kaplan görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında kaplanın kovaladığını görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir