AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kanadı görmek

Kahve falında tavuk kanadı görmek

Kahve falında tavuk kanadı görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk kanadı gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında tavuk kanadı yemek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kanadı yediğini görmek çalıştığına değeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kanat yemek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ tavuk kanadı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kanadı görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında tavuk kanat görmek insanlara küsüleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir