AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı aslan görmek

Kahve falında kanatlı aslan görmek

Kahve falında kanatlı aslan görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sorunların çözüleceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, iyi geçineceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı aslan gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Kahve falında kanatlı aslan görmek aydınlık bir döneme girileceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlı maymun görmek feraha ereceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlı kertenkele görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, malının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatla uçmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir