AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kanatlı melek görmek

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, iyi bir kariyer edineceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerinin azalacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, şansın önünün kesileceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında siyah kanatlı melek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işarettir.

Kahve falında melek kanadı takmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı melek olmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık melek görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melek kanadı görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kanatlı melek görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı melek görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah melek görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir