AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yeni bir adım atılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına tabir olunur.

Kahve falında elin kanadığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini kanadığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı inek görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk kanadı görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir