AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya kuşu tutmak

Kahve falında kanarya kuşu tutmak

Kahve falında kanarya kuşu tutmak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kanarya kuşu görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında kanarya tutmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kanarya görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kanarya görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kanarya öldürmek bir sebeple çok zarar göreceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir