AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kanarya görmek

Kahve falında kırmızı kanarya görmek

Kahve falında kırmızı kanarya görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, hasta olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, üzüntü yaşamaya inanılır.

Kahve falında kırmızı kanarya gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında kırmızı kanarya görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste kanarya görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Kahve falında kanarya görmek karlı işlere gireceğine, Allah’ın yolundan gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kanarya görmek rahat bir hayat sürüleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kanarya görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kanarya kuşu görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir