AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyonda yüzmek

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, geriye doğru gideceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hatalarını fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyona düştüğünü görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyona girmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir