AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyona düştüğünü görmek

Kahve falında kanalizasyona düştüğünü görmek

Kahve falında kanalizasyona düştüğünü görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kimsenin arkasından konuşmayacağına, zor bir işe girileceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalettir.

Kahve falında kanalizasyona düştüğünü gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında birinin kanalizasyona düştüğünü görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Kahve falında kanalizasyona düştüğünü görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon suyu görmek çok kötü günler geçirileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir