AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyon temizlemek

Kahve falında kanalizasyon temizlemek

Kahve falında kanalizasyon temizlemek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, belaya ve derde düşeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek görme ve alma şansına sahip olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işarettir.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyon suyu görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kanalizasyon kuyusu görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir