AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, yükseldikçe yükseleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon çukuru gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kanalizasyona düştüğünü görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyona girmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kanalizasyon suyu görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir