AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyon borusu görmek

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında kanalizasyon borusu gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kanalizasyona girmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kanalizasyona düştüğünü görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalettir.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir