AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyona girmek

Kahve falında kanalizasyona girmek

Kahve falında kanalizasyona girmek kazancın düşeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, yoksulluğa, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, temize çıkacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyona girmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Kahve falında kanalizasyona girmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kanalizasyon suyu görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kanalizasyon kuyusu görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, gelirinin garanti olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir