AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kısmetli kapıların açılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kanalizasyon suyu görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kanalizasyona düştüğünü görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek çok zor dönemlerden geçeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir