AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyona düşmek

Kahve falında kanalizasyona düşmek

Kahve falında kanalizasyona düşmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, huzurunu yerine getireceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kanalizasyona düşmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Kahve falında kanalizasyona düşmek rızkının sonsuz olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyonda yüzmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon kuyusu görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek istenen herşeye kavuşulacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyona girmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir