AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek

Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek

Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, duygularının karşılık göreceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işarettir.

Kahve falında kanalizasyon pisliği gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, önünü göremez olacağına tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek eşiyle bahtiyar olacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kanalizasyona girmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kanalizasyona düştüğünü görmek bazı ortak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon temizlemek kötü haberlerin alınacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir