AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalın taştığını görmek

Kahve falında kanalın taştığını görmek

Kahve falında kanalın taştığını görmek her geçen gün sorunların artacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında kanalın taştığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kanalın taştığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işarettir.

Kahve falında su kanalları görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret eder.

Kahve falında televizyon kanali görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında su kanalında balık görmek görgülü ve kültürlü olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalı kazmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tv kanalı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kanalda balık görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek başının ağrıyacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir