AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon kanali görmek

Kahve falında televizyon kanali görmek

Kahve falında televizyon kanali görmek zorluklarının son bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunlarını bitireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntıya düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon kanali gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında televizyon kanali görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalına düşmek kederlerinin son bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanal açmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalı kazmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalları görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kanaldan akan su görmek hayatının karışacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir