AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan kanal görmek

Kahve falında akan kanal görmek

Kahve falında akan kanal görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında akan kanal gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında kanaldan akan su görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında akan kanal görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kanal temizlemek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla kanala düşmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanal kazmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalda balık görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret eder.

Kahve falında su kanalı kazmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir