AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalda yılan görmek

Kahve falında kanalda yılan görmek

Kahve falında kanalda yılan görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanalda yılan gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında kanalda yılan görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalında boğulmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş su kanalı görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kanaldan akan su görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kanalda boğulmak saygınlığını yitireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalında balık görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kanal faresi görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında kanalda yüzmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir