AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanal yapmak

Kahve falında kanal yapmak

Kahve falında kanal yapmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kanal yapmak gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Kahve falında kanal yapmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanaldan çıkmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek rahat bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında kanala düşmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında su kanalında balık görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kanal açmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, huzurun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kanala düştüğünü görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanal faresi görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir