AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık karga görmek

Kahve falında kanadı kırık karga görmek

Kahve falında kanadı kırık karga görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kanadı kırık karga gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında kanadı kırık karga görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kanadı kırık serçe görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kafasına göre birini bulacağına işarettir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek zorluklarla boğuşulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir