AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık melek görmek

Kahve falında kanadı kırık melek görmek

Kahve falında kanadı kırık melek görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık melek gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında kanadı kırık melek görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında melek kanadı görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kanatlı melek görmek stres içinde günler geçireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı melek görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melek kanadı takmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı melek olmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir