AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını dövmek

Kahve falında arkadaşlarını dövmek

Kahve falında arkadaşlarını dövmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kendisine gelemeyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını dövmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün.

Kahve falında arkadaşlarını dövmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını dövdüğünü görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı dövmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının dövdüğünü görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek başarılarının kalıcı olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımı dövmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir