AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşı dövmek

Kahve falında bir arkadaşı dövmek

Kahve falında bir arkadaşı dövmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, bütçesinin daralacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşı dövmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bir arkadaşı dövmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla birini dövmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını dövdüğünü görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek dünya hayatında huzurlu olmaya, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir