AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kana kana su içmek

Kahve falında su kana kana su içmek

Kahve falında su kana kana su içmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında su kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek gelirinin garanti olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında su kana kana su içmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulur.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Kahve falında su içmek kanamamak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir